2010 m. vasario 4 d., ketvirtadienis

Biskvitinis vyniotinis

Senas senas receptas, kaip greitai pasigaminti skanų vyniotinį. Pertepimui labiausiai tinka juodųjų serbentų uogienė, bet šį kartą panaudojau agrastų.


2 kiaušiniai, 1 stikl. miltų, 1 indelis sutirštinto kondensuoto pieno, 1 a. š. kepimo miltelių, keli valgomi šaukštai rūgštesnės uogienės.

Visus produktus sumaišiau. Skardą ištiesiau sviestiniu popieriumi, kurį ištepiau sviestu. Tešlą supyliau į skardą ir pašoviau į orkaitę. Kepiau 170 laipsnių temperatūroje 12 - 15 min. Iškepusį biskvitą kuo greičiau ištepiau uogiene ir suvyniojau. Paslėgiau 30 min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą